Bomen rooien

boom laten weghalen

Heeft u een boom die in de weg staat, veel blad verliest of ziek is? Dat is erg vervelend, maar we helpen u er graag vanaf. Of het nu gaat om een bruine conifeer, een door letterzetter bewoonde den of een eik met of zonder eikenprocessierups: u kunt Arbreours bellen.

RedBoom omzagen met kettingzaagenen om een boom te rooien

1. Uw boom is ziek of aangetast door insecten. Door onze jarenlange ervaring, hebben wij een aantal gevallen meegemaakt van onder andere de letterzetter. Dit insect vreet de aan bast van een boom, waarbij de boom afsterft. Wanneer dit niet tijdig wordt ontdekt kunnen zelfs gevaarlijke situaties ontstaan.
2. Uw boom belemmert uitbreiding van uw tuin. Tot een bepaalde diameter, kan u uw boom zonder vergunning (<30cm op 1,30m in de gemeente Coevorden) professioneel door ons laten rooien en afvoeren. Voor bomen met een grotere diameter heeft u een kapvergunning van uw gemeente nodig.
3. De boom vertoont ouderdomsverschijnselen. In onze loopbaan hebben we verscheidene bomen gerooid, die door ouderdom niet veilig meer waren.

Ook kunt u op een gegeven moment simpelweg uitgekeken zijn op een boom. Een beschimmelde berk, uit de kluiten gewassen kerstboom of een bruine conifeer achter in de tuin; we helpen u er graag vanaf.

zieke boom den met lettersetter


Boom weg?

Heeft u ook last van een (zieke) boom die in de weg staat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

© 2019 Arbreours Hoveniers | Tuinonderhoud, tuinaanleg & boomverzorging Drenthe - powered by We'R Media
  • Home
  • Tuinonderhoud
  • Tuinaanleg
  • Boomverzorging
  • Contact