Tuinaanleg

Tuinonderhoud, onkruid verwijderen tuin met veel onkruid

Het optimaal inrichten van uw tuin kan een heel karwei zijn, maar wij helpen u duidelijk en snel op weg.

Een groene tuin en/of een onderhoudsvriendelijke tuin?

Wat uw wensen ook zijn, we luisteren er graag naar en liever nog: we voeren ze graag uit. Wij kunnen onder meer stobben rooien (eventueel na het kappen van bomen), verticuteren, inzaaien, poten van beplanting, bestraten en veel meer. Volkomen afhankelijk van uw wensen en situatie.

Bovenal denken wij graag met u mee om samen een voor u optimale tuin te schetsen en realiseren.


Stappenplan tuinaanleg

Wij vinden een persoonlijke aanpak en het inventariseren van de precieze tuinwens erg belangrijk. Daarom hebben we een aantal stappen die we graag met u doorlopen als u contact met ons opneemt voor het opnieuw aanleggen van de tuin.

1 Kennismaken met u & uw tuin

Om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin is een bezoek op locatie de beste oplossing. Nadat we dit per mail of telefoon hebben afgesproken komen we langs voor een inventarisatie. Zodra alles in kaart is gebracht en we allebei geen vragen meer hebben gaan we aan de slag met het tuinplan.

2 Plan & kosten tuinaanleg

Binnen 10 werkdagen na ons bezoek krijgt u van ons het globale tuinplan en een compleet kostenplaatje via de mail. Wij vinden het belangrijk om vooraf zo volledig mogelijk te zijn, daarom komen er nooit onvoorziene kosten voor u tevoorschijn wanneer we ons aan het tuinplan houden.

3 Acceptatie tuinplan

Ziet u het helemaal zitten? Dan volgen we de planning in het tuinplan direct op. Wanneer u nog iets wilt aanpassen dan kan dat natuurlijk altijd.

Ziet u er toch vanaf? Dan zijn we, kosteloos, even goede vrienden!

4 Uitvoer tuinaanleg

Wanneer wij uw tuin opnieuw mogen aanleggen zorgen we ervoor dat u er gedurende het project zo min mogelijk hinder van ondervindt. Troep ruimen we achter ons op, werkzaamheden kondigen we aan en als we moeten afwijken van de planning communiceren we dat tijdig en duidelijk in overeenstemming met u en uw wensen.

5 Nazorg tuinaanleg

Wij zijn pas trots op het werk als u tevreden bent. Als afsluiting van het project zullen we dan ook altijd nog even een rondje door de tuin willen lopen en evalueren. Hierin is er de ruimte voor een terugblik, beoordeling en eventuele vervolgplanning (bijvoorbeeld tuinonderhoud).


Tuin aanleggen?

Heeft u een tuinwens, maar komt het er niet van? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

© 2019 Arbreours Hoveniers | Tuinonderhoud, tuinaanleg & boomverzorging Drenthe - powered by We'R Media
  • Home
  • Tuinonderhoud
  • Tuinaanleg
  • Boomverzorging
  • Contact